Kapsalon

Jouw hond voelt zich meteen thuis

Breng ons vrijblijvend eens een bezoekje!

img

Hondenkapsalon

Bij hondenkapsalon Fhionnan kan uw viervoeter terecht voor trimmen, wassen of een volledige toilettage. Wij gebruiken enkel kwaliteitsvolle producten voor een langdurig effect.

Daarbij volgt ons team regelmatig bijscholingen om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technieken.

Bij hondenkapsalon Fhionnan trimmen wij kleine tot grote honden met veel liefde. Steeds houden wij rekening zowel met de wensen van u als baasje, als met het karakter en ras van jouw dier. Wij werken graag met een open karakter samen met u en uw hond aan een positieve ervaring in ons trimsalon. Een regelmatig, goed verzorgde vacht levert een grote bijdrage aan het welzijn van uw hond en dat is toch wat ieder baasje wil.

It's all about love

Groot of klein, wij trimmen iedere hond. Net zoals u het beste wil voor uw hond, verzorgen wij jouw dier met evenveel liefde. Wij houden steeds rekening met het dier en de wensen van de klant. Zo gaan niet alleen onze viervoeters tevreden naar huis, maar ook u als baasje. We zien erop toe dat elke hond een ontspannende, positieve ervaring heeft in ons hondenkapsalon.