Over ons

Fhionnan heeft het voor je hond

Onze ziel begrijpt viervoeters!

img

Hondenkapsalon

Bij hondenkapsalon Fhionnan kan uw viervoeter terecht voor trimmen, wassen of een volledige toilettage. Wij gebruiken enkel kwaliteitsvolle producten voor een langdurig effect.

Ons team volgt regelmatig bijscholingen om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technieken.

Kennel

Ondertussen kunnen we met trots zeggen, dat onze kennelnaam al van in 2011 bestaat. De kennel voldoet aan alle regels, dit zowel op het vlak van voeding, beweging, toilettage als medische zorg. Wij werken al jaren samen met erkende dierenarts.

Het is onze ambitie om met Fhionnan Dream Stars onze eigen pups te fokken.

Wedstrijden

Bijna wekelijks nemen we met onze setters deel aan nationale en internationale wedstrijden. Steeds met mooie resultaten! Zo zijn we in met Harko Dekellefleur in 2017 Belgisch kampioen geworden. Garden Star’s Irish Dublin werd datzelfde jaar Belgisch jeugdkampioen. Allemaal toppers in ons team, dat belooft voor het volgende jaar!

Fhionnan Dreamstar's

Sinds 2011 heeft Fhionnan haar eigen kennel, Fhionnan Dream Stars. Wij hebben maar liefst 5 prachtige, Ierse setters en een poedel.

  • Ebony Sett Flashing Fabulous “Lola”: HD B, Clad free, RCD1, RCD4 free
  • Harko de Kellefleur: HD B, Clad free, RCD1, RCD4 free
  • Henzo de Kellefleur: HD B, Clad free, RCD1, RCD4 free
  • Garden Star’s Irish Dublin: HD A, RCD4 free
  • Scent Of Pansy Ruby Ziewiecki Trop HD A , Clad free, RCD1,RCD4 free
  • Carbon Oliver Anarchia
img
600

Badjes gegeven

img
1500

Honden getrimd

img
300

Wedstrijden gewonnen

Onze Visie

De naam Fhionnan, is afkomstig uit Ierland en betekent a fair one , eerlijk. Eerlijkheid, dat is waar wij voor staan. Niet alleen naar de baasjes toe, maar ook tegenover de honden die bij ons een behandeling krijgen. Wij zijn zo eerlijk als een hond!

Ieder hondenras heeft zijn eigen specifieke karaktereigenschappen. Door onze brede kennis over hondenrassen, kunnen we ieder dier op een aangepaste, persoonlijke manier benaderen. Zo willen we dat een bezoek aan hondenkapsalon Fhionnan voor hen een aangename ervaring is.

Uw trouwe vriend verdient alleen maar de beste verzorging.

Onze Missie

Uw hond is uw beste vriend, een deel van uw gezin. Ieder baasje wil het beste voor zijn huisdier. Met evenveel passie als voor onze eigen dieren, verzorgen wij jouw viervoeter. We zien erop toe dat elke hond een ontspannende, positieve ervaring heeft in ons hondenkapsalon.

Door onze jarenlange ervaring en door regelmatige scholing, zijn wij alleen maar gegroeid en verbeterd in wat we doen. En dat is wat we willen blijven doen: groeien, bijleren en vernieuwen!

Hondenweer of niet, wij staan steeds klaar!